Holdet bag

Bent Jacobsen, Ejer og iværksætter

Stifter af KFO og medlem af bestyrelsen for ordblindeefterskolernes samarbejdsorganisation, som repræsentant for KFO. Herudover 24 år som forstander på Gylling Efterskole, engageret i forskning på ordblindeefterskolerne, bl.a. seneste forskning i samarbejde med CFU (Center for Ungdomsforskning) omkring unges udbytte på ordblindeefterskolerne.

Nina Kirk
Nina Kirk, Kommunikation & strategi

Har 10 års erfaring i kommunikations- og mediebranchen, samt en kandidat i kultur og formidling. Har arbejdet med KFO siden etableringen af virksomheden og været med til at drive udviklingen, strategi og kommunikation. Nina har på Gylling Efterskole set og oplevet utallige unge mennesker udvikle sig og vokse i kraft af anerkendende og ligeværdig undervisning. "Ved etablering af KFO mener jeg muligheden for yderligere fokus på og udvikling af ordblindes kompetencer fremmes".

Kristian Bjerre Andersen, Undervisningsassistent

Tidligere elev på Gylling Efterskole (2 år). Læser psykologi på SDU i Odense og arbejder derudover for KFO på kurser.

Jakob Christensen, Undervisningsassistent

Har gået på Gylling Efterskole og læser til lærer på Århus lærerseminarium.

Cecilie Louise Withagen, Undervisningsassistent

Jeg er tidligere elev på Gylling efterskole og læser nu en kandidat på Roskilde universitet.

Katrine Lorentzen, Undervisningsassistent

Jeg er tidligere elev på Gylling efterskole, hvor jeg gik i 2 år (11/12 og 12/13). Jeg er i gang med at tage en STX på Horsens statsskole, hvor jeg går i 3.g, på Matematik, fysik, kemi linjen. Jeg er færdig på gymnasiet i år 2017, og efter gymnasiet vil jeg have et sabbatår, hvor jeg vil arbejde og rejse rundt og se verden .

Morten Thalund Thomsen, Undervisningsassistent

Jeg er en ung mand på 24 år og lærerstuderende. Jeg har gået på Gylling Efterskole i to år fra 2006-2008, og kæmper hverdag med min ordblindhed, jeg går meget på i sport og idræt. Det er her jeg har min styrker. Jeg bruger diverse it-hjælpemidler i min hverdag, for det er jeg nødt til.

Jens Thim Nielsen, Undervisningsassistent

Tidligere elev på Gylling Efterskole (2 år). Studerer på HHX i Randers (Tradium). Går på international linje (3.g), som ligger stor vægt på sprog. Tager studentereksamenen til sommer Derefter har jeg et halvt sabbatsår, hvor jeg regner med at forbedre/ udvide mine sprogkundskaber i enten Kina (Mandarin) eller Spanien (Spansk). I starten af 2016 skal jeg i forsvaret og håber på en forlængelse af min kontrakt.

Lærke Vendelev Sørensen, Undervisningsassistent

Tidligere elev på Gylling Efterskole, afsluttet efter 2 år. Nuværende HF studerende på Horsens Statsskole, afslutter studentereksamen sommeren 2015. Efterfuldt af et sabbatsår, som bl.a. indebærer et halvt års arbejde, samt en 3 måneders backpacker tur til udlandet. Efter sabbatåret startes drømme uddannelsen som politibetjent.

Kasper Kragh, Undervisningsassistent

Tidligere elev på Gylling Efterskole. KFO er et fantastisk koncept hvor jeg synes at kunne bidrage med min viden indenfor programmet CD-ORD som jeg har haft stor gavn af og som har hjulpet mig til at kunne undvære programmet den dag i dag. Synes samtidig det er berigende, at kunne dele mine erfaringer fra mig selv om hvor jeg bedst tog i mod læring. Er uddannet Social og Sundhedshjælper og Brandmand. Arbejder som portør på Horsens sygehus.

Lisa K. Jacobsen, HR- og uddannelseskonsulent

NETVÆRK

Vores samarbejdspartnere

ALEXANDER VON OETTINGEN, LEDER AF CENTER FOR MINDRETALS-PÆDAGOGIK
Kirsten Veile KFO
KIRSTEN WEILE, FORSTANDER VRIGSTED EFTERSKOLE
Lone Buch
LONE BUCH, UU-LEDER, UU ODDER SKANDERBORG
MIA KILDEMOES, SALGSCHEF FLOWIT
KAJ ANDERSEN, PROJECT MANAGER, VESTAS
Kaj Egholm KFO
KAJ EGHOLM, DIREKTØR OG VIRKSOMHEDSEJER
Viggo Andersen Kamstrup, KFO
VIGGO ANDERSEN, PRODUKTIONSLEDER, KAMSTRUP